Diensten

Lumbricus helpt je verder, verken hier de diverse onderzoeksgebieden:

Diensten
Lumbricus biedt vele verschillende diensten voor vele sectoren. Van product- en marktonderzoek voor meststoffen, bodemverbeterende middelen en biostimulanten tot nulmetingen, kwaliteitmonitoringen en probleemanalyses in sport en golf. Onderzoek en advies gebaseerd op een diepgaande actuele kennis en brede ervaring vormt de basis voor al onze diensten.

Producten
Onder de noemer “meten is weten” biedt Lumbricus een groot scala aan analyse pakketten aan. Diverse laboratorium analyses worden uitgevoerd door Eurofins Agro te Wageningen waarmee Lumbricus reeds jarenlang een samenwerkingsovereenkomst heeft. Lumbricus vertaald de uitslagen naar praktische adviezen.

Service
Lumbricus begrijpt maar al te goed dat de dagelijkse groei van planten sterk wordt bepaald door het klimaat. Actuele informatie hieromtrent is voor velen dan ook van groot belang om de juiste beslissingen te kunnen nemen. In het sturen van bemesting biedt Lumbricus kosteloze informatie over het weer die optimalisatie in bemesting dichterbij brengt.